Sisteme de monitorizare a vitelor pentru carne

Singura solutie de monitorizare cu rezultate in teren.

Sistemul Track a Cow asigura fermierului abilitati precise de monitorizare din teren. Cu algoritmi unici, speciali pentru vitele de carne, permite optimizarea reproducerii eficiente a vitelor, sanatatii si bunastarii lor.

In plus, tehnologia  Track a Cow, este singura ce pune la dispozitie monitorizarea turmei pe o distanta nelimitata

Detectarea cu inalta acuratete a caldurii

Sistemul de monitorizare in timp real, incorporeaza o larga varietate de parametri si a tiparelor comportamentale. Ofera precizie maxima in detectarea comportamentului vacii, atunci cand aceasta intra in calduri. Acest lucru permite managerului fermei de vite cu pedigree sa aiba toate datele privind luarea unei decizii, pentru stabilirea timpului optim pentru inseminare. Sistemul monitorizeaza comportamentul vacilor inseminate, iar daca vaca nu este in calduri, atunci inseamna ca inseminarea a avut success. Acest lucru se aplica si in turmele cu pedigree si in turmele pentru abatorizare.Acest sistem identifica ciclul vacilor si permite cresterea ratei de fertilitate, fie natural, fie prin inseminare artificiala.

Monitorizarea starii de sanatate

Problemele de sanatate, in special cele respiratorii, in cireada reprezinta principalele cauze a mortalitatii, acest lucru cauzand pierderi financiare si o scadere a bunastarii animalelor. Cheia unui control eficace a problemelor respiratorii este identificarea precoce a bovinelor bolnave. Sistemul de monitorizare al starii de sanatate si al bunastarii, analizeaza si emite alerte , pe un spectru larg de comportamente, hranirea si adaparea, la fel si compotamentul inselator, pentru depistarea precoce a animalelor bolnave sau cu un nivel de stres ridicat. Monitorizarea comportamentului poate fi implementata si pentru tauri, pentru a detecta probleme ca schiopatarea, ce afecteaza eficienta lor.

Caracteristici:
  • Identifica vacile in calduri
  • Perioada optima de inseminare
  • Alerta la fatare, la suspiciuni de avort
  • Identifica animalele neinseminate dupa sezonul de imperechere
  • Detecteaza schiopatarea, stresul si alte probleme de sanatate
  • Analiza alimentatiei
  • Monitorizeaza activitatea si eficienta taurilor