Un element esential al adapostului este zona de odihna a animalului. Urmarind evolutia geneticii si a nevoilor dvs. de management, oferim solutii diferite si personalizate.

Este important sa oferim animalelor o pauza confortabila, permitandu-le sa se odihneasca bine in timpul zilei. Aceasta depinde de masuratorile corecte ale patului, ale despartitoarelor laterale, ale tubului educator si ale conformatiei patului de odihna. In functie de cerintele dvs., oferim diferite tipuri de cusete, cu diferite dimensiuni si forme de despartitoare laterale, incepand de la modelul clasic „Universal” pana la cele mai inovative modele „Blue Berth”, de la asternutul clasic cu substanta organica (compost), preferata de bovine, la mai multe tipuri de saltele. Un element esential al adapostului este zona de odihna a animalului. Urmarind evolutia geneticii si a nevoilor dvs. de management, oferim solutii diferite si personalizate.

Impreuna, acesti diferiti factori conduc la bunastarea animalului, la imbunatatirea curateniei acestuia si, in consecinta, la o cantitate si calitate net superioara.