Remorci pentru imprastiat dejectii solide

Remorcile pentru imprastierea dejectiilor solide , permit folosirea acestora in cel mai eficent mod, aducand mari beneficii solului prin aportul de nutrienti. Imprastierea omogena a materiei organice solide ajuta ca terenurile arabile sa fie fertile an dupa an

Remorcile pot avea capacitati de 5mc, 8mc, 12mc si 20mc, in functie de necesitatile fiecarui fermier in parte.

Remorcile KGR sunt facute sa reziste pe cele mai dure terenuri. Avand anvelope supradimensionate, sasiu robust, designul inovativ al podelei  mobile, remorcile reprezinta un ajutor de nadejde pentru fermier. Revitalizeaza trenul arabil, mareste productia recoltelor, totul cu un stil inovativ.

Cisterne pentru dejectii lichide

Seria SGT de cisterne pentru suspensie lichida sunt un ajutor indispensabil pentru improscarea cu dejectii mixte sau lichide. Pot fi folosite pentru : transport, imprastiere de dejectii, stingerea focurilor mocnite din regiunile impadurite sau campuri, curatirea santierelor sau a drumurilor murdare sau irigare.

Se poate goli si umple in mai putin de 3 minute, cu raza de imprastiere de peste 20 m, pe semicerc pornind din spatele rezervorului. Exista posibilitate si de a injecta in sol, prin cuplarea unui sistem de distributie la cisterna.

Adaptabile chiar si la cele mai dificile terenuri, este cel mai bun echipament agricol, facand din aceasta o investitie de viitor.

Seria SGT de cisterne pentru dejectii, permite aplicarea de ingrasamant natural cu minim de efot si in cele mai grele conditii. Robustetea si fiabilitatea sunt principalele caracteristici ce definesc cisternele EYS. Avand cauciucuri supradimensionate, rezervor galvanizat la cald, pompa de vacum puternica, toate acestea fac ca cisternele sa fie un ajutor de nadejde, indiferent de  materialul transportat, dejectii mixte sau doar dejectii lichide.