Mixere submersibile:
Mixerele submersibile au rolul de a amesteca dejectiile colectate in groapa pentru a atinge si mentine consistenta necesara solid-lichid, inainte ca suspensia sa fie pompata eficient si cu un debit constant. Fara procesul de amestecare, elementele solide ar pluti la suprafata astfel ca pompa de dejectii ar extrage doar lichidul sau bucatii solide din compozitie.
Putem oferi o gama larga de modele, elice cu design diversificat si diverse configuratii mecanice cu o larga aplicabilitate.
 
Seriile de mixere DK ofera eficienta maxima, buna aplicabilitate practica si flexibilitate in raport cu nevoile dumneavoastra. Construite robust, bine proiectate pana la cele mai mici detalii, cu componente de inalta calitate, asigura ce mai buna solutie. Indiferent de conditiile de utilizare, mixerele submersibile EYS au o durata mare de viata cu minimum de intretinere.
 
Elicele pot functiona in ambele sensuri, atat pentru tragere cat si pentru impingere, o caracterstica foarte utila atunci cand este vorba de suspensii  ce contin bucati lungi de fibra. Modulele de angrenaj proiectate pentru sarcina grea fac ca mixerele submersibile sa aiba o putere si durabilitate fara egal. Rezervorul mare de ulei face ca mixerele sa ramana operative pe o perioada cat mai mare de timp.
Pompe submersibile:
Popmpele submersibile EYS sunt principala alegere a fermierilor din tota lumea de foarte mult timp. Motivele sunt simple: randament maxim  si capacitate de pompare, chiar si cu cele mai dificile suspensii, sunt foarte practice si usor de utilizat, chiar si in cele mai grele conditii.
 
Seriile GP de pompe ofera beneficii multiple: inaltime ajustabila in groapa de colectare, curatare usoara, operatiuni simple de intretinere si silentiozitate. Toate acestea corelate cu fiabilitatea renumita deja si inalta performanta a pompelor.
Pompele de dejectii au cea mai grea sarcina din orice ferma. Tinand cont de acest lucru, am construit pompe submersibile ce pot  performa in cele mai dificile conditii, pentru siguranta lucrului bine facut.
 
Fie ca este vorba de dejectii recente sau mai vechi ce contin paie, pompele EYS isi fac treaba cu usurinta. Cu puteri de la 3.5KW pana la 18.5 KW, oferim cea mai larga gama existenta pe piata.
 
Seria de pompe mixte de la EYS (pompa si mixer in acelasi timp) promite  o solutie compacta si practica cu o multitudine de optiuni.
Pompele mixte EYS au un sitem de taiere eficient aflat pe admisia pompei. Acest fapt nu numai ca permite taierea cu usurinta a bucatilor lungi de fibre, oferind in acelasi timp protectie impotriva materialelor straine aflate in dejectii.