Sistem avansat de masurare a laptelui

Sistemul de masurare al laptelui de la ENGS, inregistreaza individual datele fiecarei vaci in sala de muls, debitul laptelui, cantitate, temperatura si conductivitate electrica. Aceste date sunt apoi transferate in programul de management al mulsului, permitand fermierului sa ia decizii vitale legate de sanatatea si productivitatea fiecarei vaci in parte.

Sistemul avansat de masurare a laptelui, permite un control deplin asupra mulsului, in orice punct al procesului, permitand o buna calibrare, curatare si operare. Tehnologia inovativa permite un debit liber si uniform al laptelui, prevenind astfel o cauza a mastitei. Acest sistem nu contine parti mobile, reducand la minimum costurile cu mentenanta.

Caracteristici:
  • Proiectat pentru un debit liber si pentru usurinta intretinerii
  • Reduce riscul contaminarii laptelui si infectiile cu mastita
  • Masoara chiar si cantitati mici de lapte
  • Poate funciona de sine statator sau in legatura cu un ID automat
Poarta de sortare cu sistem de cantarire

Tehnologia ENGS permite personalului fermei sa eticheteze bovinele pentru inseminare sau tratament si sa le separe automat la iesirea din sala de muls spre locul destinat. Poarta de sortare include un sistem de cantarire, ce cantareste vaca automat si inregistreaza datele. Sistemul automat de sortare a vacilor reduce considerabil munca, prin separarea automata a vacilor preselectate pentru diverse tratamente.