Intarcarea Viteilor

Un mediu sanatos si confortabil este esential pentru primele zile de viata ale viteilor. Din acest motiv, am proiectat o cuseta spatioasa cu un singur spatiu, in care rezultatele întarcarii sunt eficiente.

Folosirea materialelor durabile, usor de spalat, rezistente la factorii de mediu si la socuri, deschidere in fata si in spate, acoperire cu panouri sandwich, hranitor din otel inoxidabil si galeata din PVC, podea traditionala din tabla de otel sau din lemn, faciliteaza operatiunile zilnice si procesul de curatare.

Cand procesul de întarcare a fost incheiat si nu aveti spatii suficiente pentru a adaposti animalele in cele mai bune conditii, va propunem cuseta multipla, cu sau fara tarc extern, oferind astfel un spatiu optim pentru trecerea de la faza de intarcare la introducerea  în grajd.

De asemenea, cusetele sunt fabricate din otel galvanizat la cald, acoperite cu panouri de tip sandwich, jgheaburi, hranitor din otel inoxidabil si sistem de hranire cu doua tuburi orizontale sau cu sistem de blocare al capului fara ca animalul sa se sufoce, sistem ce poate fi deschis in întregime pentru operațiile de curatare.